-----------

viernes, 24 de febrero de 2012

Primeres confrontacions del Campionat de Mallorca de tennis per equips.

Eu Moll Tennis Club participa enguany amb sis equips en el Campionat de Mallorca que s’inicià el passat mes de gener i que durarà fins el mes d’abril. Els equips inscrits foren: benjamí masculí (Joan Bonvehí, Jaume Martínez, Jordy García y Rafa Moreno), aleví masculí (Andreu Morro, Tomeu Capó, Pau vives i Dani Seguí), infantil femení (Maria del Mar Domingo i Marta Vicens), cadet masculí (Oliver Cadwell, Brenno Rosselli, Carlos José, Lluis Vives i Carles García), cadet femení (Marina Vicens i Laura Rosselli) i junior masculí (Oliver Cadwell, Vicente Ribera, Carlos José, Lluis Vives i Alex Vataman).

L’equip benjamí masculí ha iniciat el campionat amb tres victòries i una derrota en el seu grup el que el situa en segon lloc de la classificació general. Els resultats han estat:

Eu Moll Tennis Club 1 – Palma Tennis 2

La Salle 0 – Eu Moll Tennis Club 2

Eu Moll Tennis Club 3 – Sa Pobla Tennis Club 0

Eu Moll Tennis Club 2 – SITC 0

L’equip infantil femení format per Marta Vicens com a número 1 i Maria del Mar Domingo com a 2 sumaren tres victòries en tres enfrontaments lo que significava proclamar-se campiones de Mallorca d’aquesta categoria i classificar-se pel campionat de Balears. Els tres resultats han estat:

Eu Moll Tennis Club 3 – La Salle 0

Eu Moll Tennis Club 2 – Paguera 1

Ca’n Simó 0 – Eu Moll Tennis Club 2

El cadet femení ha disputat de moment dues eliminatòries amb aquets resultats:

Eu Moll Tennis Club 3 – Felanitx 0

Eu Moll Tennis Club 3 – Global 0

Els integrants de l’equip cadet masculí començaren el passat 18 de febrer les seves eliminatòries i ho feren amb una victòria per 4 a 1 front a l’SITC

Finalment, l’equip junior ha començat el campionat amb una derrota contra per 3 a 1 a Lluchmajor i l’equip aleví comença el campionat aquest dissabte.